Om tjänsten


En sök- och informationstjänst

Bankregistret är en sök- och informationstjänst för dig som vill veta mer om sveriges banker och bankkontor. Över 1,400 bankkontor finns idag inlagda i vårt register.

Saknar vi en uppgift? Eller är något fel? Rapportera här.

Under utveckling

Bankregistret.se är en ny tjänst vilket innebär att viss utveckling fortfarande pågår. Det kan resultera i att vissa fel uppstår (till största del i layout och design.) Vi hoppas du har förståelse för detta.

Annonsering & samarbeten

Har du en bra idé på ett förslag till samarbete? Eller vill du veta mer om hur du via bankregistret kan nå ut till tusentals potentiella kunder? Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om bankregistret? Kontakta oss per e-post på - vi svarar nästan alltid inom 24 timmar.

Eventuella fel

Även om vi ständigt jobbar med att hålla information och uppgifter som visas på bankregistret.se uppdaterad och riktig kan vi tyvärr inte garantera att informationen vi presenterar är korrekt.

Vidare rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med din bank för att verifiera uppgifter som t ex bankgironr, kontonr, clearingnr och postadresser.Tusentals sökningar

Varje vecka söker tusentals människor på bankregistret efter information om sveriges banker.

Under utveckling

Bankregistret är just nu under utveckling. Vi ber om ursäkt för eventuella fel som kan dyker upp när du surfar runt.